Spartherm Linear Front H2O 67x51-XL

Spartherm Linear Front H2O 67x51-XL

Spartherm Linear Front H2O 67x51-XL

A+
€ 8.190,00
SKU
Varia 1Vh XL H2O-4S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Spartherm Linear Front H2O 67x51-XL is daarom een uitstekende keuze. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de wat forsere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 11.7 kW! Een echte kachelkanjer dus. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De Spartherm Linear Front H2O 67x51-XL is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Eé.n van de grote voordelen van de Spartherm Linear Front H2O 67x51-XL is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Spartherm Linear Front H2O 67x51-XL een Houtkachel die in elke situatie past. Een cv-gekoppelde Houtkachel maakt super efficië.nt gebruik van de brandstof. Doordat de haard aan je cv-systeem gekoppeld is kan je in je hele huis genieten van de warmte.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte160,40
Inbouw diepte59,20
Inbouw breedte80,80
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Front H2O 67x51-XL