Spartherm Linear Front H2O 67x51

Spartherm Linear Front H2O 67x51

Spartherm Linear Front H2O 67x51

A+
€ 7.235,00
SKU
Varia 1Vh H2O-4S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Spartherm Linear Front H2O 67x51 brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Met het vermogen van circa 10.4 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Spartherm Linear Front H2O 67x51 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Spartherm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Spartherm Linear Front H2O 67x51 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Wat een zeer groot pluspunt van de Spartherm Linear Front H2O 67x51 is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Spartherm Linear Front H2O 67x51 uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Met de koppeling op uw CV wordt het nog leuker om te stoken. De Spartherm Linear Front H2O 67x51 zal namelijk niet alleen uw woonruimte verwarmen, maar uw hele huis!


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte155,90
Inbouw diepte59,20
Inbouw breedte80,80
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Front H2O 67x51