Spartherm Linear Front 80x52 RLU

Spartherm Linear Front 80x52 RLU

Spartherm Linear Front 80x52 RLU

A+
€ 6.315,00
SKU
Linear Front 80x52 RLU
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Spartherm Linear Front 80x52 RLU brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Spartherm Linear Front 80x52 RLU kan met zijn vermogen van plusminus 11.7 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Spartherm Linear Front 80x52 RLU is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Spartherm staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Wat een zeer groot pluspunt van de Spartherm Linear Front 80x52 RLU is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Spartherm Linear Front 80x52 RLU uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas80
Inbouw hoogte157,70
Inbouw diepte47,60
Inbouw breedte94,20
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Front 80x52 RLU