Spartherm Linear Front 80x52

Spartherm Linear Front 80x52

Spartherm Linear Front 80x52

A
€ 6.315,00
SKU
Linear Front 80x52
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Linear Front 80x52 houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Met het vermogen van 12 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Spartherm Linear Front 80x52 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Spartherm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Spartherm Linear Front 80x52 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Eé.n van de grote voordelen van de Spartherm Linear Front 80x52 is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Spartherm Linear Front 80x52 een Houtkachel die in elke situatie past.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas80.2
Inbouw hoogte157,70
Inbouw diepte47,60
Inbouw breedte94,20
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Front 80x52