Spartherm Linear Front 74x62 RLU

Spartherm Linear Front 74x62 RLU

Spartherm Linear Front 74x62 RLU

A+
€ 6.270,00
SKU
Linear Front 74x62 RLU
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Linear Front 74x62 RLU houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Met het vermogen van circa 14 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Spartherm Linear Front 74x62 RLU is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Spartherm Linear Front 74x62 RLU is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Spartherm staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Spartherm Linear Front 74x62 RLU een boven- en achteraansluiting heeft weet hij zich moeiteloos aan de situatie aan te passen. Heb je verhuisplannen? Dan weet je alvast dat dat geen probleem is want dan verhuist de Spartherm Linear Front 74x62 RLU gewoon mee! Deze gashaard heeft een gesloten systeem waardoor zuurstof aangevoerd en rookgassen afgevoerd worden door hetzelfde dubbelkanalige rookkanaal. Dit wordt ook wel een concentrisch rookkanaal genoemd.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas74.6
Inbouw hoogte143,60
Inbouw diepte52,60
Inbouw breedte91,30
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Front 74x62 RLU