Spartherm Linear Front 100x51 RLU

Spartherm Linear Front 100x51 RLU

Spartherm Linear Front 100x51 RLU

A
€ 7.430,00
SKU
Linear Front 100x51 RLU
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Spartherm Linear Front 100x51 RLU brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Met het vermogen van circa 13.5 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Spartherm Linear Front 100x51 RLU is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Spartherm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Spartherm Linear Front 100x51 RLU zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Spartherm Linear Front 100x51 RLU een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat deze gashaard een gesloten systeem heeft is het noodzakelijk dat er een concentrisch rookkanaal gebruikt wordt.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas100.6
Inbouw hoogte129,00
Inbouw diepte53,00
Inbouw breedte114,30
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Front 100x51 RLU