Spartherm Linear Corner 59x39x44 RLU

Spartherm Linear Corner 59x39x44 RLU

Spartherm Linear Corner 59x39x44 RLU

A+
€ 5.585,00
SKU
Varia 2LR-62h RLU
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Linear Corner 62 RLU houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%.

De Spartherm Linear Corner 62 RLU is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Eé.n van de grote voordelen van de Spartherm Linear Corner 62 RLU is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Spartherm Linear Corner 62 RLU een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Omdat de Spartherm Linear Corner 62 RLU met een gesloten systeem werkt zal hij aangesloten moeten worden op een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte125,40
Inbouw diepte51,10
Inbouw breedte71,50
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Corner 59x39x44 RLU