Spartherm Lean Triple 3 RL 70h

Spartherm Lean Triple 3 RL 70h

Spartherm Lean Triple 3 RL 70h

A+
€ 7.055,00
SKU
Lean Triple 3 RL 70h
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Spartherm Lean Triple 3 RL 70h zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 9.8 kW. Dit maakt deze Spartherm Lean Triple 3 RL 70h vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

De Spartherm Lean Triple 3 RL 70h is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Spartherm staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Voor mensen die de Spartherm Lean Triple 3 RL 70h voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker.

Spartherm www.drufire.com
Spartherm wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas27.9 + 67.9 + 27.9
Inbouw hoogte146,50
Inbouw diepte46,80
Inbouw breedte83,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Lean Triple 3 RL 70h