Spartherm Fuora Q-XL

Spartherm Fuora Q-XL

Spartherm Fuora Q-XL

€ 2.885,00
SKU
Fuora Q-XL
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Fuora Q-XL heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 10.5 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

De Spartherm Fuora Q-XL is een waanzinnige Tuinhaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de diepte dus maar 42.2 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen. Omdat de Spartherm Fuora Q-XL een open systeem heeft kan hij meestal aangesloten worden op een bestaand rookkanaal. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Spartherm wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurWit
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte131,20
Breedte70,20
Diepte42,20
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Fuora Q-XL