Spartherm Fuora K

Spartherm Fuora K

Spartherm Fuora K

€ 4.815,00
SKU
Fuora K
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Fuora K heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 12 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

De Spartherm Fuora K is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Spartherm staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Deze gashaard is voorzien van een open systeem, hij is daarom super geschikt voor aansluiting op een bestaand rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Spartherm wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofAardgas
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte221,00
Breedte100,00
Diepte64,70
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Fuora K