Spartherm Ebios Fire Line

Spartherm Ebios Fire Line

Spartherm Ebios Fire Line

€ 5.380,00
SKU
Ebios Fire Line
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Wanneer je op zoek bent naar een mooie elektrische haard, dan is de Spartherm Ebios Fire Line een goede keuze! Tevens is hij zeer makkelijk te gebruiken, het voordeel van een elektrische haard is namelijk dat hij met een druk op de knop aan gaat. De Spartherm Ebios Fire Line heeft naast zijn fraaie uitstraling een vermogen van 4.4 kW, hierdoor is hij zeer geschikt voor kleine woonruimtes.

De Spartherm Ebios Fire Line is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Spartherm staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Het allermooiste van de Spartherm Ebios Fire Line is toch wel de afstandsbediening. Het was nog nooit zo makkelijk om sfeer en warmte te creëren!

Spartherm www.drufire.com
Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Ebios Fire Line