Skantherm Shaker

Skantherm Shaker

Skantherm Shaker

A+
€ 2.625,00
SKU
Shaker Korte Bank
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Skantherm Shaker is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Skantherm Shaker is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 7 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

De Skantherm Shaker is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Skantherm Shaker de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de Skantherm Shaker dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd!

Skantherm
Bij Skantherm is het totaalplaatje dik in orde. Functionaliteit en design gaan bij deze fabrikant hand in hand. De uitstraling van een Skantherm haard is dusdanig dat de haard echt een wezenlijk onderdeel van je interieur vormt. Als warmtebron is een haard van Skantherm natuurlijk al lekker behaaglijk maar als interieurelement stijgt de sfeer pas echt tot grote hoogte.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte104,00
Breedte83,50
Diepte53,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantherm Shaker