Skantherm Milano M speksteen

Skantherm Milano M speksteen

Skantherm Milano M speksteen

A+
€ 5.999,00
SKU
Milano M speksteen
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Skantherm Milano M speksteen zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. De Skantherm Milano M speksteen is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 6.2 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

Skantherm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Skantherm Milano M speksteen een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Eé.n van de grote voordelen van de Skantherm Milano M speksteen is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Skantherm Milano M speksteen een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is.

Skantherm
Bij Skantherm is het totaalplaatje dik in orde. Functionaliteit en design gaan bij deze fabrikant hand in hand. De uitstraling van een Skantherm haard is dusdanig dat de haard echt een wezenlijk onderdeel van je interieur vormt. Als warmtebron is een haard van Skantherm natuurlijk al lekker behaaglijk maar als interieurelement stijgt de sfeer pas echt tot grote hoogte.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenVolledig
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte153,50
Breedte55,00
Diepte55,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantherm Milano M speksteen