Skantherm Elements 603 tunnel

Skantherm Elements 603 tunnel

Skantherm Elements 603 tunnel

A+
€ 5.245,00
SKU
Elements 603 tunnel
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Skantherm Elements 603 tunnel is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. De Skantherm Elements 603 tunnel heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 10 kW. Hiermee kan hij de grootste woonruimtes nog met gemak verwarmen. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

Skantherm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Skantherm Elements 603 tunnel zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Skantherm Elements 603 tunnel heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Omdat deze Houtkachel niet diep is (40 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel.

Skantherm
Bij Skantherm is het totaalplaatje dik in orde. Functionaliteit en design gaan bij deze fabrikant hand in hand. De uitstraling van een Skantherm haard is dusdanig dat de haard echt een wezenlijk onderdeel van je interieur vormt. Als warmtebron is een haard van Skantherm natuurlijk al lekker behaaglijk maar als interieurelement stijgt de sfeer pas echt tot grote hoogte.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte101,70
Breedte60,30
Diepte40,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantherm Elements 603 tunnel