Skantherm Elements 603 3S

Skantherm Elements 603 3S

Skantherm Elements 603 3S

A
€ 5.245,00
SKU
Elements 603 3S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Skantherm Elements 603 3S brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Met het vermogen van circa 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Skantherm Elements 603 3S is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Skantherm heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Skantherm Elements 603 3S is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Skantherm Elements 603 3S de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Skantherm Elements 603 3S dus gewoon mee. Omdat deze Houtkachel niet diep is (40 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.

Skantherm
Bij Skantherm is het totaalplaatje dik in orde. Functionaliteit en design gaan bij deze fabrikant hand in hand. De uitstraling van een Skantherm haard is dusdanig dat de haard echt een wezenlijk onderdeel van je interieur vormt. Als warmtebron is een haard van Skantherm natuurlijk al lekker behaaglijk maar als interieurelement stijgt de sfeer pas echt tot grote hoogte.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte101,70
Breedte60,30
Diepte40,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantherm Elements 603 3S