Skantherm Elements 400 front

Skantherm Elements 400 front

Skantherm Elements 400 front

A+
€ 3.499,00
SKU
Elements 400 front
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Skantherm Elements 400 front brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Skantherm Elements 400 front heeft een vermogen van 5 kW, hiermee is hij ten zeerste geschikt voor kleinere woonruimtes van beneden 100 m3.

De Skantherm Elements 400 front is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Skantherm staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Skantherm Elements 400 front een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Skantherm Elements 400 front gewoon mee! Omdat de diepte dus maar 40 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Skantherm
Bij Skantherm is het totaalplaatje dik in orde. Functionaliteit en design gaan bij deze fabrikant hand in hand. De uitstraling van een Skantherm haard is dusdanig dat de haard echt een wezenlijk onderdeel van je interieur vormt. Als warmtebron is een haard van Skantherm natuurlijk al lekker behaaglijk maar als interieurelement stijgt de sfeer pas echt tot grote hoogte.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte101,70
Breedte40,00
Diepte40,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantherm Elements 400 front