Skantherm Ator+

Skantherm Ator+

Skantherm Ator+

A+
€ 4.699,00
SKU
Ator+
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Skantherm Ator+ zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%.

De Skantherm Ator+ is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Skantherm staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Skantherm Ator+ een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Skantherm Ator+ gewoon mee! Omdat de diepte dus maar 47 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Het is niet erg wanneer het vuur helemaal uitdooft, deze Houtkachel heeft namelijk deels speksteen waardoor hij nog lang warmte af zal geven.

Skantherm
Bij Skantherm is het totaalplaatje dik in orde. Functionaliteit en design gaan bij deze fabrikant hand in hand. De uitstraling van een Skantherm haard is dusdanig dat de haard echt een wezenlijk onderdeel van je interieur vormt. Als warmtebron is een haard van Skantherm natuurlijk al lekker behaaglijk maar als interieurelement stijgt de sfeer pas echt tot grote hoogte.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenDeels
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte125,00
Breedte59,60
Diepte47,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantherm Ator+