Skantherm Ator

Skantherm Ator

Skantherm Ator

A+
€ 3.329,00
SKU
Ator
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Skantherm Ator brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%.

De Skantherm Ator is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Skantherm staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Skantherm Ator de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Skantherm Ator dus gewoon mee. Door de diepte van 46.4 cm kan de Skantherm Ator overal wel een plek vinden. Het is geen enkel probleem dat het vuur uitdooft bij deze Houtkachel. Door de delen speksteen zal hij nog lang nastralen nadat het vuur uit is.

Skantherm
Bij Skantherm is het totaalplaatje dik in orde. Functionaliteit en design gaan bij deze fabrikant hand in hand. De uitstraling van een Skantherm haard is dusdanig dat de haard echt een wezenlijk onderdeel van je interieur vormt. Als warmtebron is een haard van Skantherm natuurlijk al lekker behaaglijk maar als interieurelement stijgt de sfeer pas echt tot grote hoogte.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenDeels
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte116,50
Breedte59,60
Diepte46,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skantherm Ator