Rocal Ronde Frontal

Rocal Ronde Frontal

Rocal Ronde Frontal

A+
€ 5.022,00
SKU
Ronde Frontal
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Zie je jezelf al gezellig bij de Rocal Ronde Frontal houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 11 kW. Dit maakt deze Rocal Ronde Frontal bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

De Rocal Ronde Frontal is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Rocal staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Rocal Ronde Frontal een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. De diepte van deze Houtkachel (48.2 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Rocal www.rocal.es
De Spaanse producent Rocal is gevestigd in de mooie stad Barcelona. We kunnen ons voorstellen dat Rocal in het Barcelona van Gaudi enorm geïnspireerd wordt tot het ontwerpen en maken van de meest prachtige design haarden. Rocal levert dan ook geen doorsnee haarden maar is meer gericht op het exclusievere segment, bedoeld om te verwarmen en te verrassen.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte37,90
Breedte65,40
Diepte48,20
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rocal Ronde Frontal