Rocal Ronde Frontal

Rocal Ronde Frontal

Rocal Ronde Frontal

A+
€ 5.022,00
SKU
Ronde Frontal
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Rocal Ronde Frontal houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. De Rocal Ronde Frontal kan met zijn vermogen van 11 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

De Rocal Ronde Frontal is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Rocal staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Rocal Ronde Frontal een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Met de diepte van 48.2 cm is hij dus geschikt voor bijna elke situatie.

Rocal www.rocal.es
De Spaanse producent Rocal is gevestigd in de mooie stad Barcelona. We kunnen ons voorstellen dat Rocal in het Barcelona van Gaudi enorm geïnspireerd wordt tot het ontwerpen en maken van de meest prachtige design haarden. Rocal levert dan ook geen doorsnee haarden maar is meer gericht op het exclusievere segment, bedoeld om te verwarmen en te verrassen.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte37,90
Breedte65,40
Diepte48,20
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rocal Ronde Frontal