Rocal Oval

Rocal Oval

Rocal Oval

A+
€ 4.054,00
SKU
Oval
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Rocal Oval houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. De Rocal Oval kan met zijn vermogen van 10 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

Rocal staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Rocal Oval een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Voor mensen die de Rocal Oval voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. Omdat deze Houtkachel niet diep is (42.5 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.

Rocal
In het mooie Barcelona is deze fabrikant al sinds 1982 gevestigd. Als je op zoek bent naar een echte eyecatcher in je interieur dan kan je Rocal niet overslaan. Het bijzondere design is niet voor iedereen en voor elke woning weggelegd maar wel voor de liefhebber van bijzondere vormgeving. De Spaanse fabrikant Rocal biedt in ieder geval een zeer waardevolle toevoeging aan het traditionele assortiment van kachels en haarden.

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte66,30
Breedte55,00
Diepte42,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rocal Oval