Rocal Giselle 90

Rocal Giselle 90

Rocal Giselle 90

A
€ 6.970,00
SKU
Giselle 90
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Rocal Giselle 90 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Met het vermogen van 21 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Rocal Giselle 90 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Rocal investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Rocal Giselle 90 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Rocal Giselle 90 een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen.

Rocal
De Spaanse producent Rocal is gevestigd in de mooie stad Barcelona. We kunnen ons voorstellen dat Rocal in het Barcelona van Gaudi enorm geï.nspireerd wordt tot het ontwerpen en maken van de meest prachtige design haarden. Rocal levert dan ook geen doorsnee haarden maar is meer gericht op het exclusievere segment, bedoeld om te verwarmen en te verrassen.

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte125,70
Breedte90,00
Diepte90,00
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rocal Giselle 90