Rocal Drop

Rocal Drop

Rocal Drop

A+
€ 5.088,00
SKU
Drop
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Rocal Drop zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Rocal Drop kan met zijn vermogen van plusminus 11.5 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Rocal Drop is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Rocal staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Rocal Drop heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Omdat de diepte dus maar 47 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Rocal
De Spaanse producent Rocal is gevestigd in de mooie stad Barcelona. We kunnen ons voorstellen dat Rocal in het Barcelona van Gaudi enorm geïnspireerd wordt tot het ontwerpen en maken van de meest prachtige design haarden. Rocal levert dan ook geen doorsnee haarden maar is meer gericht op het exclusievere segment, bedoeld om te verwarmen en te verrassen.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte117,10
Breedte65,60
Diepte47,00
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rocal Drop