Reny Retro XXL

Reny Retro XXL

Reny Retro XXL

A
€ 2.050,00
SKU
Retro XXL
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Reny Retro XXL brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Reny Retro XXL heeft een vermogen van om en nabij 9 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Reny heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Reny Retro XXL is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Reny Retro XXL de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Reny Retro XXL dus gewoon mee. Deze Houtkachel is 88 x 74.4 x 41.4 groot. De diepte van deze Houtkachel (41.4 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Reny
Reny produceert al vanaf 1975 een selecte productrange van houtkachels. In Nederland staan al heel wat kachels van Reny gezellig te branden en het houdt voorlopig nog niet op. Reny heeft namelijk een mooie serie tuinhaarden toegevoegd aan zijn repertoire, welke enorm enthousiast ontvangen worden door de stookliefhebbers. De kachels van Reny hebben een stoer uiterlijk en stralen een no-nonsense mentaliteit uit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte88,00
Breedte74,40
Diepte41,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reny Retro XXL