Reny Quercus

Reny Quercus

Reny Quercus

€ 2.691,00
SKU
Quercus
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Reny Quercus brengt je daarom in hogere sferen. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet?

Het vlammenspel van de Quercus is goed zichtbaar dankzij de ruiten aan drie kanten van de kachel. De Quercus buitenhaard is standaard voorzien van een betonnen bodemsteen, betonnen wandstenen en een pizzasteen. De achterkant van de kachel is dicht. Alle verdere aansluitmaterialen en/of opties kunnen er los bijbesteld worden. De Quercus is volledig opgebouwd uit Cortenstaal en weegt 180 Kg. Echt een tuinhaard die kwaliteit uitstraalt!

LET OP: Wanneer u de Reny Quercus bestelt, wordt deze in blanco RVS-kleur afgeleverd (onbehandeld). Het staal van de kachel moet namelijk nog corroderen. Dit neemt enige tijd in beslag. Als u niet wilt wachten kunt u met de optie 'voorbehandeld roest' direct de kachel ontvangen in gewenste roestkleur.

Reny
Reny produceert al vanaf 1975 een selecte productrange van houtkachels. In Nederland staan al heel wat kachels van Reny gezellig te branden en het houdt voorlopig nog niet op. Reny heeft namelijk een mooie serie tuinhaarden toegevoegd aan zijn repertoire, welke enorm enthousiast ontvangen worden door de stookliefhebbers. De kachels van Reny hebben een stoer uiterlijk en stralen een no-nonsense mentaliteit uit.

Meer informatie
KleurRoestkleur
BrandstofHout
MateriaalCortenstaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte303,30
Breedte50,00
Diepte50,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reny Quercus