Reny Optima 80

Reny Optima 80

Reny Optima 80

A
€ 2.795,00
SKU
Optima 80
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Reny Optima 80 brengt je daarom in hogere sferen. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Met het vermogen van circa 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Reny Optima 80 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Reny heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Reny Optima 80 is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor mensen die de Reny Optima 80 voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. De Reny Optima 80 heeft de volgende afmetingen: 60 x 79 x 45. Omdat de diepte dus maar 45 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Reny
De houtkachels van Reny worden al vanaf 1975 gemaakt. Eerst waren de achtkantige modellen met panoramische ruit heel erg populair, inmiddels zijn de tuinhaarden echte hardlopers. Reny weet voordelige haarden te leveren met een gezellige uitstraling. Het accent ligt altijd op het vuur zoals het ook hoort. Verder is de vormgeving stoer en degelijk wat veel mensen aanspreekt.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte60,00
Inbouw diepte45,00
Inbouw breedte79,00
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reny Optima 80