Reny Optima 60

Reny Optima 60

Reny Optima 60

A+
€ 2.485,00
SKU
Optima 60
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Reny Optima 60 houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Reny Optima 60 is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 8 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

De Reny Optima 60 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Reny staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Reny Optima 60 heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. De Reny Optima 60 heeft ongeveer de volgende afmetingen: 50 x 59 x 38. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt. Omdat deze Houtkachel niet diep is (38 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.

Reny
Reny produceert al vanaf 1975 een selecte productrange van houtkachels. In Nederland staan al heel wat kachels van Reny gezellig te branden en het houdt voorlopig nog niet op. Reny heeft namelijk een mooie serie tuinhaarden toegevoegd aan zijn repertoire, welke enorm enthousiast ontvangen worden door de stookliefhebbers. De kachels van Reny hebben een stoer uiterlijk en stralen een no-nonsense mentaliteit uit.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte50,00
Inbouw diepte38,00
Inbouw breedte59,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reny Optima 60