Reny Front 60P

Reny Front 60P

Reny Front 60P

B
Prijs op aanvraag
SKU
Front 60P

Een houtkachel zoals de Reny Front 60P brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Het vermogen van om en nabij 7 kW maakt deze Houtkachel heel geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Reny investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Reny Front 60P zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Reny Front 60P is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Kijk wel eerst goed of deze Houtkachel in je woning past, hij is namelijk 58.8 x 58.5 x 30 groot. Ook als je een maattekening nodig hebt, sturen we die graag toe. Omdat de diepte dus maar 45 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Deze gashaard functioneert met een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in situaties met een bestaand schoorsteenkanaal. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen.

Reny
De houtkachels van Reny worden al vanaf 1975 gemaakt. Eerst waren de achtkantige modellen met panoramische ruit heel erg populair, inmiddels zijn de tuinhaarden echte hardlopers. Reny weet voordelige haarden te leveren met een gezellige uitstraling. Het accent ligt altijd op het vuur zoals het ook hoort. Verder is de vormgeving stoer en degelijk wat veel mensen aanspreekt.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte50,80
Inbouw diepte30,00
Inbouw breedte58,50
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reny Front 60P