Olympia Varo

Olympia Varo

Olympia Varo

A+
€ 3.521,00
SKU
Olympia Varo
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Olympia Varo brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Olympia Varo kan met zijn vermogen van plusminus 10 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Olympia Varo is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Olympia staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Olympia Varo de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de Olympia Varo dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd!

Olympia
Ben je op zoek naar een stalen convectiekachel met een moderne vormgeving? Dan moet je zeker ook even je licht opsteken bij het assortiment van Olympia. De houtkachels van Olympia zijn gunstig geprijsd en hebben een modern ontwerp.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte105,30
Breedte75,00
Diepte50,20
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olympia Varo