Olympia Tala

Olympia Tala

Olympia Tala

A
€ 1.724,00
SKU
Tala
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Olympia Tala is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Het vermogen van 8 kW maakt deze Houtkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

Olympia staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Olympia Tala een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De Olympia Tala heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem geschikt voor iedere situatie. Omdat de diepte dus maar 39 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen. Omdat de Olympia Tala met een open systeem werkt kan hij aangesloten worden op een normaal rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Olympia
Het merk Olympia concentreert zich volledig op de productie van houtgestookte kachels en haarden. Het assortiment bestaat uit diverse modellen convectiekachels van staal. De kachels van Olympia zijn relatief voordelig en hebben een aantrekkelijke vormgeving.

"
Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte106,40
Breedte50,00
Diepte39,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olympia Tala