Olympia Katara

Olympia Katara

Olympia Katara

A
€ 3.321,00
SKU
Katara
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Olympia Katara is een houtkachel die meteen veel sfeer geeft en daardoor een uitblinker in uw interieur wordt. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Het vermogen van 8 kW maakt deze Houtkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

Olympia investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Olympia Katara zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Olympia Katara de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Olympia Katara dus gewoon mee. Omdat de diepte dus maar 48 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Olympia
Ben je op zoek naar een stalen convectiekachel met een moderne vormgeving? Dan moet je zeker ook even je licht opsteken bij het assortiment van Olympia. De houtkachels van Olympia zijn gunstig geprijsd en hebben een modern ontwerp.

"
Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte119,70
Breedte48,00
Diepte48,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olympia Katara