Olsberg Zacate Compact 6 kW

Olsberg Zacate Compact 6 kW

Olsberg Zacate Compact 6 kW

A+
€ 2.858,00
SKU
Zacate Compact 6 kW
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Olsberg Zacate Compact 6 kW zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. De Olsberg Zacate Compact 6 kW heeft een vermogen van 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

De Olsberg Zacate Compact 6 kW is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Eén van de grote voordelen van de Olsberg Zacate Compact 6 kW is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Olsberg Zacate Compact 6 kW een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Omdat de diepte dus maar 43 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Olsberg www.olsberg-ofen.com
Als Duitse fabrikant heeft Olsberg al sinds 1577 zijn sporen verdiend. Met een rijk verleden als één van de oudste familiebedrijven in Duitsland kan Olsberg bogen op eeuwenlange ervaring. Ondanks deze historie blijft Olsberg helemaal bij de tijd en de slogan is dan ook niet voor niets ‘innovatief sinds 1577’. De haarden en kachels van Olsberg vallen in het hogere segment en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Het design en de uitstraling zijn ook helemaal passend bij dit imago.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte125,10
Breedte48,70
Diepte43,00
Breedte glas26.5
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Zacate Compact 6 kW