Olsberg Zacate Compact 6 kW

Olsberg Zacate Compact 6 kW

Olsberg Alegre Compact

Olsberg Alegre Compact

Olsberg Zacate Compact 6 kW

A+
€ 2.858,00
SKU
Zacate Compact 6 kW
AANBIEDING ONTVANGEN

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Olsberg Zacate Compact 6 kW is daarom uitermate geschikt om sfeer te creëren. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Het vermogen van om en nabij 7 kW maakt deze Houtkachel heel geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Olsberg investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Olsberg Zacate Compact 6 kW zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Wat een zeer groot pluspunt van de Olsberg Zacate Compact 6 kW is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Olsberg Zacate Compact 6 kW uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden.

Olsberg www.olsberg-ofen.com
Olsberg is al vanaf 1577in bedrijf en is één van de oudste familiebedrijven in Duitsland. Al die expertise komt de haarden en kachels van het merk Olsberg ten goede en daar kan je als klant van profiteren. Ondanks de hoge leeftijd van het bedrijf blijft Olsberg continue innoveren en ontwikkelen. De kachels en haarden zijn dan ook ware pareltjes en zeker een genot om naar te kijken.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Zacate Compact 6 kW