Olsberg Tipas Powerbloc Compact

Olsberg Tipas Powerbloc Compact

Olsberg Tipas Powerbloc Compact

A+
€ 3.342,00
SKU
Tipas Powerbloc Compact
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Olsberg Tipas Powerbloc Compact houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Met het gemiddelde vermogen van ca. 6 kW is deze Houtkachel uitermate geschikt voor de kleinere leefruimtes. Klein en vurig.

De Olsberg Tipas Powerbloc Compact is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Wat een zeer groot pluspunt van de Olsberg Tipas Powerbloc Compact is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Olsberg Tipas Powerbloc Compact uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Omdat de diepte dus maar 43.4 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Olsberg www.olsberg-ofen.com
Olsberg is al vanaf 1577in bedrijf en is één van de oudste familiebedrijven in Duitsland. Al die expertise komt de haarden en kachels van het merk Olsberg ten goede en daar kan je als klant van profiteren. Ondanks de hoge leeftijd van het bedrijf blijft Olsberg continue innoveren en ontwikkelen. De kachels en haarden zijn dan ook ware pareltjes en zeker een genot om naar te kijken.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenOptioneel
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte129,40
Breedte43,40
Diepte43,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Tipas Powerbloc Compact