Olsberg Tipas Plus Compact

Olsberg Tipas Plus Compact

Olsberg Tipas Plus Compact

A+
€ 3.386,00
SKU
Tipas Plus Compact
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Olsberg Tipas Plus Compact zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Met het vermogen van 6 kW is deze Houtkachel uitermate geschikt voor de kleinere woonruimtes.

De Olsberg Tipas Plus Compact is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Olsberg staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Wat een zeer groot pluspunt van de Olsberg Tipas Plus Compact is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Olsberg Tipas Plus Compact uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Omdat de diepte dus maar 43.4 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Olsberg
Olsberg is al vanaf 1577in bedrijf en is é.é.n van de oudste familiebedrijven in Duitsland. Al die expertise komt de haarden en kachels van het merk Olsberg ten goede en daar kan je als klant van profiteren. Ondanks de hoge leeftijd van het bedrijf blijft Olsberg continue innoveren en ontwikkelen. De kachels en haarden zijn dan ook ware pareltjes en zeker een genot om naar te kijken.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenOptioneel
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte130,00
Breedte43,40
Diepte43,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Tipas Plus Compact