Olsberg Tipas Compact II

Olsberg Tipas Compact II

Olsberg Tipas Compact II

A+
€ 3.210,00
SKU
Tipas Compact II
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Zie je jezelf al gezellig bij de Olsberg Tipas Compact II houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van ongeveer 6 kW voornamelijk bedoeld om kleinere ruimtes sfeervol te voorzien van sfeer en warmte. Klein maar fijn. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De Olsberg Tipas Compact II is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Olsberg staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Eé.n van de grote voordelen van de Olsberg Tipas Compact II is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Olsberg Tipas Compact II een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. De diepte van deze Houtkachel (43.4 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Olsberg
Olsberg is al vanaf 1577in bedrijf en is é.é.n van de oudste familiebedrijven in Duitsland. Al die expertise komt de haarden en kachels van het merk Olsberg ten goede en daar kan je als klant van profiteren. Ondanks de hoge leeftijd van het bedrijf blijft Olsberg continue innoveren en ontwikkelen. De kachels en haarden zijn dan ook ware pareltjes en zeker een genot om naar te kijken.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte112,70
Breedte43,40
Diepte43,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Tipas Compact II