Olsberg Salado Compact

Olsberg Salado Compact

Olsberg Salado Compact

A+
€ 3.408,00
SKU
Salado Compact
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Olsberg Salado Compact houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Met het vermogen van 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Olsberg Salado Compact is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Olsberg investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Olsberg Salado Compact zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Olsberg Salado Compact heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk.

Olsberg www.olsberg-ofen.com
Olsberg is al vanaf 1577in bedrijf en is één van de oudste familiebedrijven in Duitsland. Al die expertise komt de haarden en kachels van het merk Olsberg ten goede en daar kan je als klant van profiteren. Ondanks de hoge leeftijd van het bedrijf blijft Olsberg continue innoveren en ontwikkelen. De kachels en haarden zijn dan ook ware pareltjes en zeker een genot om naar te kijken.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte128,60
Breedte62,10
Diepte52,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Salado Compact