Olsberg Salado Compact

Olsberg Salado Compact

Olsberg Salado Compact

A+
€ 3.408,00
SKU
Salado Compact
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Olsberg Salado Compact is daarom uitermate geschikt om sfeer te creëren. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 10 kW. Dit maakt deze Olsberg Salado Compact vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Olsberg investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Olsberg Salado Compact zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Voor mensen die de Olsberg Salado Compact voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker.

Olsberg www.olsberg-ofen.com
Olsberg is al vanaf 1577in bedrijf en is één van de oudste familiebedrijven in Duitsland. Al die expertise komt de haarden en kachels van het merk Olsberg ten goede en daar kan je als klant van profiteren. Ondanks de hoge leeftijd van het bedrijf blijft Olsberg continue innoveren en ontwikkelen. De kachels en haarden zijn dan ook ware pareltjes en zeker een genot om naar te kijken.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte128,60
Breedte62,10
Diepte52,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Salado Compact