Olsberg Pular Compact

Olsberg Pular Compact

Olsberg Pular Compact

A+
€ 3.496,00
SKU
Pular Compact
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Olsberg Pular Compact brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 7 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

Olsberg heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Olsberg Pular Compact is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Eé.n van de grote voordelen van de Olsberg Pular Compact is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Olsberg Pular Compact een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Omdat deze Houtkachel niet diep is (47.2 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.

Olsberg
Als Duitse fabrikant heeft Olsberg al sinds 1577 zijn sporen verdiend. Met een rijk verleden als é.é.n van de oudste familiebedrijven in Duitsland kan Olsberg bogen op eeuwenlange ervaring. Ondanks deze historie blijft Olsberg helemaal bij de tijd en de slogan is dan ook niet voor niets &lsquo.innovatief sinds 1577&rsquo.. De haarden en kachels van Olsberg vallen in het hogere segment en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Het design en de uitstraling zijn ook helemaal passend bij dit imago.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte119,10
Breedte47,20
Diepte47,20
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Pular Compact