Olsberg Palena PowerBloc! Compact

Olsberg Palena PowerBloc! Compact

Olsberg Palena PowerBloc! Compact

A
€ 3.771,00
SKU
Palena PowerBloc! Compact
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Olsberg Palena PowerBloc! Compact is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Het vermogen van om en nabij 7 kW maakt deze Houtkachel heel geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

De Olsberg Palena PowerBloc! Compact is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Olsberg staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Olsberg Palena PowerBloc! Compact heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem flexibel en heel geschikt voor iedere situatie. Wel zo gemakkelijk dat de haard zich eenvoudig aan laat passen. De diepte van deze Houtkachel (46 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Olsberg
Als Duitse fabrikant heeft Olsberg al sinds 1577 zijn sporen verdiend. Met een rijk verleden als é.é.n van de oudste familiebedrijven in Duitsland kan Olsberg bogen op eeuwenlange ervaring. Ondanks deze historie blijft Olsberg helemaal bij de tijd en de slogan is dan ook niet voor niets &lsquo.innovatief sinds 1577&rsquo.. De haarden en kachels van Olsberg vallen in het hogere segment en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Het design en de uitstraling zijn ook helemaal passend bij dit imago.

Meer informatie
KleurBruin
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenOptioneel
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte156,50
Breedte46,00
Diepte46,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Palena PowerBloc! Compact