Olsberg Osorno S

Olsberg Osorno S

Olsberg Osorno S

A+
€ 4.595,00
SKU
Osorno S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Zie je jezelf al gezellig bij de Olsberg Osorno S houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Het vermogen van 8 kW maakt deze Houtkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

Olsberg heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Olsberg Osorno S is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wat een zeer groot pluspunt van de Olsberg Osorno S is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Olsberg Osorno S uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden.

Olsberg www.olsberg-ofen.com
Als Duitse fabrikant heeft Olsberg al sinds 1577 zijn sporen verdiend. Met een rijk verleden als één van de oudste familiebedrijven in Duitsland kan Olsberg bogen op eeuwenlange ervaring. Ondanks deze historie blijft Olsberg helemaal bij de tijd en de slogan is dan ook niet voor niets ‘innovatief sinds 1577’. De haarden en kachels van Olsberg vallen in het hogere segment en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Het design en de uitstraling zijn ook helemaal passend bij dit imago.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Hoogte174,90
Breedte62,00
Diepte50,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Osorno S