Olsberg Osorno L

Olsberg Osorno L

Olsberg Osorno L

A+
€ 5.068,00
SKU
Osorno L
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Olsberg Osorno L brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 10 kW. Dit maakt deze Olsberg Osorno L vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Olsberg staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Olsberg Osorno L een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de Olsberg Osorno L de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Olsberg Osorno L dus gewoon mee.

Olsberg www.olsberg-ofen.com
Als Duitse fabrikant heeft Olsberg al sinds 1577 zijn sporen verdiend. Met een rijk verleden als één van de oudste familiebedrijven in Duitsland kan Olsberg bogen op eeuwenlange ervaring. Ondanks deze historie blijft Olsberg helemaal bij de tijd en de slogan is dan ook niet voor niets ‘innovatief sinds 1577’. De haarden en kachels van Olsberg vallen in het hogere segment en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Het design en de uitstraling zijn ook helemaal passend bij dit imago.

Meer informatie
KleurBeige-Cremewit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Hoogte176,20
Breedte81,00
Diepte52,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Osorno L