Olsberg Ipala Compact

Olsberg Ipala Compact

Olsberg Ipala Compact

A
€ 3.518,00
SKU
Ipala Compact
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Olsberg Ipala Compact is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Met het gemiddelde vermogen van ca. 6 kW is deze Houtkachel uitermate geschikt voor de kleinere leefruimtes. Klein en vurig.

Olsberg heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Olsberg Ipala Compact is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Olsberg Ipala Compact een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Olsberg Ipala Compact gewoon mee! De diepte van deze Houtkachel (44 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Olsberg
Als Duitse fabrikant heeft Olsberg al sinds 1577 zijn sporen verdiend. Met een rijk verleden als é.é.n van de oudste familiebedrijven in Duitsland kan Olsberg bogen op eeuwenlange ervaring. Ondanks deze historie blijft Olsberg helemaal bij de tijd en de slogan is dan ook niet voor niets &lsquo.innovatief sinds 1577&rsquo.. De haarden en kachels van Olsberg vallen in het hogere segment en zijn kwalitatief zeer hoogwaardig. Het design en de uitstraling zijn ook helemaal passend bij dit imago.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte132,00
Breedte44,00
Diepte44,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Ipala Compact