Olsberg Draco

Olsberg Draco

Olsberg Draco

A+
€ 2.389,00
SKU
Draco
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Olsberg Draco houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Het vermogen van 7 kW maakt deze Houtkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

De Olsberg Draco is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Olsberg staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Wat een zeer groot pluspunt van de Olsberg Draco is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Olsberg Draco uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Omdat de diepte dus maar 41.6 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Olsberg
Olsberg is al vanaf 1577in bedrijf en is é.é.n van de oudste familiebedrijven in Duitsland. Al die expertise komt de haarden en kachels van het merk Olsberg ten goede en daar kan je als klant van profiteren. Ondanks de hoge leeftijd van het bedrijf blijft Olsberg continue innoveren en ontwikkelen. De kachels en haarden zijn dan ook ware pareltjes en zeker een genot om naar te kijken.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte123,20
Breedte51,60
Diepte41,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olsberg Draco