Nordpeis Salzburg Xl

Nordpeis Salzburg Xl

Nordpeis Salzburg Xl

A+
€ 7.625,00
SKU
Salzburg Xl
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Nordpeis Salzburg Xl zorgt niet alleen voor aangename warmte maar maakt je huis ook een stuk gezelliger en sfeervoller en zeg nou zelf dat wil toch iedereen? Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van om en nabij 8 kW vooral geschikt voor een middelgrote woonkamer van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Nordpeis heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Nordpeis Salzburg Xl is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wat een zeer groot pluspunt van de Nordpeis Salzburg Xl is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Nordpeis Salzburg Xl uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen.

Nordpeis
Het merk Nordpeis is Noors en het bedrijf is opgericht in 1984. Door de jarenlange ervaring en gedwongen door het Noorse klimaat heeft Nordpeis enorm veel know-how vergaard. De 3 belangrijkste pijlers van de fabrikant zijn kwaliteit, design en schone verbranding. Deze kernwaarden passen uitstekend bij de wensen van de huidige consument wat dan ook het succes van Nordpeis verklaart.

Meer informatie
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalBeton
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte165,00
Breedte115,00
Diepte60,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis Salzburg Xl