Nordpeis Salzburg S

Nordpeis Salzburg S

Nordpeis Salzburg S

A+
€ 3.575,00
SKU
Salzburg S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Nordpeis Salzburg S is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van ongeveer 5 kW voornamelijk bedoeld om kleinere ruimtes sfeervol te voorzien van sfeer en warmte. Klein maar fijn. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Nordpeis staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Nordpeis Salzburg S een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Eé.n van de grote voordelen van de Nordpeis Salzburg S is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Nordpeis Salzburg S een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. De diepte van deze Houtkachel (43.4 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Nordpeis
Het merk Nordpeis is Noors en het bedrijf is opgericht in 1984. Door de jarenlange ervaring en gedwongen door het Noorse klimaat heeft Nordpeis enorm veel know-how vergaard. De 3 belangrijkste pijlers van de fabrikant zijn kwaliteit, design en schone verbranding. Deze kernwaarden passen uitstekend bij de wensen van de huidige consument wat dan ook het succes van Nordpeis verklaart.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalBeton
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte111,00
Breedte60,00
Diepte43,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis Salzburg S