Nordpeis Salzburg S Corner

Nordpeis Salzburg S Corner

Nordpeis Salzburg S Corner

A+
€ 3.780,00
SKU
Salzburg S Corner
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Nordpeis Salzburg S Corner brengt je daarom in hogere sferen. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 2 kW vooral bedoeld om kleinere ruimtes te verwarmen.

De Nordpeis Salzburg S Corner is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Nordpeis Salzburg S Corner een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Nordpeis Salzburg S Corner gewoon mee! Omdat de diepte dus maar 41.6 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Nordpeis www.nordpeiskachels.nl
Het merk Nordpeis is Noors en het bedrijf is opgericht in 1984. Door de jarenlange ervaring en gedwongen door het Noorse klimaat heeft Nordpeis enorm veel know-how vergaard. De 3 belangrijkste pijlers van de fabrikant zijn kwaliteit, design en schone verbranding. Deze kernwaarden passen uitstekend bij de wensen van de huidige consument wat dan ook het succes van Nordpeis verklaart.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalBeton
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte111,10
Breedte60,00
Diepte41,60
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis Salzburg S Corner