Nordpeis Salzburg C

Nordpeis Salzburg C

Nordpeis Salzburg C

A+
€ 7.850,00
SKU
Salzburg c
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Nordpeis Salzburg C brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. De Nordpeis Salzburg C heeft een vermogen van ca. 8 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Nordpeis Salzburg C is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Nordpeis staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Nordpeis Salzburg C de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Nordpeis Salzburg C dus gewoon mee. De Nordpeis Salzburg C is 148,5 x 68 x 48 groot.

Nordpeis
Het merk Nordpeis is Noors en het bedrijf is opgericht in 1984. Door de jarenlange ervaring en gedwongen door het Noorse klimaat heeft Nordpeis enorm veel know-how vergaard. De 3 belangrijkste pijlers van de fabrikant zijn kwaliteit, design en schone verbranding. Deze kernwaarden passen uitstekend bij de wensen van de huidige consument wat dan ook het succes van Nordpeis verklaart.

Meer informatie
EnergieklasseA+
BrandstofHout
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte177,00
Breedte80,00
Diepte55,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis Salzburg C