Nordpeis Ronda 200

Nordpeis Ronda 200

Nordpeis Ronda 200

A
€ 4.199,00
SKU
Ronda 200 Hoog
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Nordpeis Ronda 200 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Nordpeis Ronda 200 heeft een vermogen van 5 kW, hiermee is hij ten zeerste geschikt voor kleinere woonruimtes van beneden 100 m3.

De Nordpeis Ronda 200 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Nordpeis staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Eé.n van de grote voordelen van de Nordpeis Ronda 200 is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Nordpeis Ronda 200 een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is.

Nordpeis
De Noorse fabrikant Nordpeis bestaat al vanaf 1984, in al die jaren is al heel wat expertise vergaard. Het gamma van Nordpeis is zeer gevarieerd van super traditioneel en nostalgisch tot heel erg strak en innovatief. Dat is een resultaat van de ontwikkeling in de loop der jaren en een gevolg van de uiteenlopende smaak van consumenten. Voor als je iets opvallends zoekt, er zijn bijzondere designhaarden van Nordpeis die een blikvanger zijn in een modern interieur.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalBeton
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte200,00
Breedte60,00
Diepte60,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis Ronda 200