Nordpeis Roma Garden

Nordpeis Roma Garden

Nordpeis Roma Garden

€ 3.300,00
SKU
Roma Garden
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Nordpeis Roma Garden is daarom uitermate geschikt om sfeer te creëren. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%.

Nordpeis heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Nordpeis Roma Garden is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wat een zeer groot pluspunt van de Nordpeis Roma Garden is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Nordpeis Roma Garden uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden.

Nordpeis
Het merk Nordpeis is Noors en het bedrijf is opgericht in 1984. Door de jarenlange ervaring en gedwongen door het Noorse klimaat heeft Nordpeis enorm veel know-how vergaard. De 3 belangrijkste pijlers van de fabrikant zijn kwaliteit, design en schone verbranding. Deze kernwaarden passen uitstekend bij de wensen van de huidige consument wat dan ook het succes van Nordpeis verklaart.

Meer informatie
BrandstofHout
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte165,00
Breedte79,00
Diepte66,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis Roma Garden