Nordpeis Quadro 1

Nordpeis Quadro 1

Nordpeis Quadro 1

A+
€ 3.040,00
SKU
Quadro 1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Nordpeis Quadro 1 brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 8 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

De Nordpeis Quadro 1 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Nordpeis staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Nordpeis Quadro 1 de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de Nordpeis Quadro 1 dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd!

Nordpeis
Het merk Nordpeis is Noors en het bedrijf is opgericht in 1984. Door de jarenlange ervaring en gedwongen door het Noorse klimaat heeft Nordpeis enorm veel know-how vergaard. De 3 belangrijkste pijlers van de fabrikant zijn kwaliteit, design en schone verbranding. Deze kernwaarden passen uitstekend bij de wensen van de huidige consument wat dan ook het succes van Nordpeis verklaart.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte120,50
Breedte62,00
Diepte50,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis Quadro 1