Nordpeis N-29P

Nordpeis N-29P

Nordpeis N-29P

A
€ 4.990,00
SKU
N-29P
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Nordpeis N-29P is daarom uitermate geschikt om sfeer te creëren. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Het vermogen van om en nabij 7 kW maakt deze Houtkachel heel geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Nordpeis investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Nordpeis N-29P zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Nordpeis N-29P heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Omdat deze Houtkachel niet diep is (45.9 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel.

Nordpeis www.nordpeiskachels.nl
De Noorse fabrikant Nordpeis bestaat al vanaf 1984, in al die jaren is al heel wat expertise vergaard. Het gamma van Nordpeis is zeer gevarieerd van super traditioneel en nostalgisch tot heel erg strak en innovatief. Dat is een resultaat van de ontwikkeling in de loop der jaren en een gevolg van de uiteenlopende smaak van consumenten. Voor als je iets opvallends zoekt, er zijn bijzondere designhaarden van Nordpeis die een blikvanger zijn in een modern interieur.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis N-29P