Nordpeis N-23 G

Nordpeis N-23 G

Nordpeis N-23 G

A
€ 2.785,00
SKU
N-23 G
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Nordpeis N-23 G is daarom uitermate geschikt om sfeer te creëren. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van ca. 7 kW bij voorkeur geschikt voor gemiddelde leefruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De Nordpeis N-23 G is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Nordpeis staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Nordpeis N-23 G een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat de diepte dus maar 49.2 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Nordpeis www.nordpeiskachels.nl
De Noorse fabrikant Nordpeis bestaat al vanaf 1984, in al die jaren is al heel wat expertise vergaard. Het gamma van Nordpeis is zeer gevarieerd van super traditioneel en nostalgisch tot heel erg strak en innovatief. Dat is een resultaat van de ontwikkeling in de loop der jaren en een gevolg van de uiteenlopende smaak van consumenten. Voor als je iets opvallends zoekt, er zijn bijzondere designhaarden van Nordpeis die een blikvanger zijn in een modern interieur.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nordpeis N-23 G